Citroën Grand C4 Picasso - 7 je více než 5

Vložil: jezdite cz v 00:00:00 Kategorie: Novinky

Čvc2

 



Nová verze rodinného Citroënu Grand C4 Picasso dostala třetí řadu sedadel. Model, který byl dosud pouze pětimístný má nyní sedm plnohodnotných míst. Verze je o 160 mm delší a má i nižší hmotnost o 110 kg.

Vůz vychází designem i technologiemi ze standardní C4 Picasso, slovo Grand označuje právě onu sedmimístnou verzi. Nová platforma Emp2 na které je auto postaveno umožnila snížení celkové hmotnosti vozu. Rozvor náprav se zvětšil o celých 11 cm oproti původní verzi a podařilo se zkrátit přední i zadní převis. Auto má nyní na délku 459 cm a kufr nabídne prostor o velikosti 645l při standardním rozložení, sedadla druhé a třetí řady jsou sklopná.

V interiéru je dominující sedmipalcový dotykový display, který je montovaný již v sériové výbavě. Za příplatek lze display zvětšit až na dvanáct palců. Základním motorem je 1.6 BlueHDi, který nabídne 115 koňských sil a navíc splňuje normu Euro 6. Druhou motorizací je 2.0 BlueHDi s výkonem 150 koní. Pro obě verze je připravená šestistupňová manuální i automatická převodovka.





Cena vozu zatím není automobilkou zveřejněna, stejně jako datum zahájení prodeje.

 

Zpět na seznam článků

Ico_linkTrvalý odkaz

Kategorie Odkazy