Dartz vyrazil na Saharu obklopen diamanty

Vložil: jezdite cz v 00:00:00 Kategorie: Tuning

Dub23

 

Nedávno představený Mercedes-Benz třídy G v provedení 6x6 vzbudil široký rozruch napříč celou automobilovou veřejností, a tak není divu, že se jej okamžitě chytily i všemožné tuningové společnosti. Mezi ty zdaleka nejznámější a nejkontroverznější patří ruská společnost Dartz, která si během několika málo dnů připravila svou studii Sahara G-eopard.

Podnětem k zahájení prací na vozidle byla poptávka od blíže neurčeného zájemce, který si ve svém autě očividně víc nepřál nic jiného než spoustu diamantů a pojízdnou jídelnu. Dartz proto prodloužil šestikolový teréňák o dalších třicet centimetrů, díky kterým se do interiéru vejde nejen mobilní jídelna, ale i sada zlatých vodních dýmek, u kterých bude majitel vozu relaxovat při přeskakování písečných dun.



Nádavkem byl interiér vybaven také diamantovým výdejníkem studené vody, pro palubní vodní dýmky, dřevěnou podlahou ve stylu luxusních jacht a ohromnými zlacenými koly o průměru celých dvacet čtyři palců. Co Dartz neuvádí, je cena takto upraveného G-Wagonu 6x6, která bude ovšem na každý pád značně vysoká a s největší pravděpodobností uváděná v barelech ropy.

Zpět na seznam článků

Ico_linkTrvalý odkaz

Kategorie Odkazy