Mazdaspeed3 ve vývoji?

Vložil: jezdite cz v 00:00:00 Kategorie: Novinky

Čvc1

 



Nedávné představení nové Mazdy 3 rozvířilo dohady ohledně případné existence její rychlé verze Speed. Díky rychlé práci ve Photoshopu již také vznikly její první neoficiální snímky, které doplňuje trocha skromných informací přímo z automobilky.

Za použitým snímkem je práce grafika Theo China, který odhalenou Mazdu 3 vybavil hrubou mřížkou chladiče v přední masce, zhotovenou, obdobně jako další doplňky na přídi vozu, z matně černého plastu. Na kapotě nechybí klasický otvor pro sání vzduchu a své místo si našel i drobný spoiler na horní hraně víka kufru. Obsah motorového prostoru je prozatím ve hvězdách, ale je na místě očekávat inovovanou verzi současného přeplňovaného čtyřválce o objemu 2,3 litru, jehož výkon by se mohl pohybovat zhruba kolem 275 koňských sil.




 
Zdroje z automobilky uvádějí, že nová Mazdaspeed3 je skutečně ve vývoji, ale je docela dobře možné, že se na trhu objeví se zpožděním, které by klasické Trojce umožnilo posílit svou pozici na trhu. Je proto navýsost pravděpodobné, že se dříve než s Mazdouspeed3, setkáme s naftovými agregáty pro Mazdu 3.

Zpět na seznam článků

Ico_linkTrvalý odkaz

Kategorie Odkazy