Připravte se, Transformers jsou živější, než byste čekali :)

Vložil: Clark Kent v 22:43:49 Kategorie: Jiné

Kvě9

 

Snad každý, koho alespoň trochu zajímá dění ve světě automobilů, už dozajista alespoň jednou viděl hollywoodský trhák z režie Michaela Baye, Transformers. Nám tady ale samozřejmě nejde o filmovou kritiku, jediné co nás dnes zajímá, jsou Transformeři jako takoví. Co kdyby totiž ožili?

Nejde o žádný kostým pro dětský karneval, ani o přísně tajný vojenský projekt. Dnes na nás čeká výtvor japonského modeláře, který je dokonce už osmou generací jeho snahy o vytvoření skutečného Transformera. Nejnovější Mark8 je plně ovladatelný na dálkové ovládání, a to jak v automódu, tak i po přeměně na robota. Ve své dvounohé formě toho dokonce díky 22 servomotorkům nabídne ještě víc, a nedělá mu tak problém boxovat, gestikulovat, nebo dokonce zatančit po vzoru své předlohy, Bumblebeeho.


Všichni samozřejmě vidíme, že ani osmá generace japonského výtvoru se ještě nemůže ani snažit vyrovnat své předloze po stránce designu, oproti ní jde ale na druhou stranu o skutečného Transformera, a ne jen o auto, na jehož místě se v oblaku náhradních dílů a zběsile se točících převodů objeví během chvilky robot.

Zpět na seznam článků

Ico_linkTrvalý odkaz

Kategorie Odkazy