V čem jezdí Santa na Severním pólu? V Snowaregu!

Vložil: jezdite cz v 00:00:00 Kategorie: Tuning

Bře22

 

Volkswagen Touareg se navzdory některým svým nepopiratelným offroadovým kvalitám odjakživa řadí mezi velká silniční SUV a mimo asfaltové cesty se tak obvykle podívá zcela výjimečně. Švédské zastoupení automobilky Volkswagen má ovšem na jeho koncepci poněkud odlišný názor, a rozhodlo se tak připravit si svoji vlastní verzi tohoto bezmála dvou a půltunového SUV.

Od klasického Touaregu se jeho švédský bratranec liší hlavně v použitém obutí, které na severu zastává čtveřice pásů, obutá přímo na upravené disky vozu. Švédové sice neuvádí, o kolik se zvýšila váha vozu, ale vzhledem k použitému naftovému osmiválci o výkonu 340 koňských sil a 800 Newtonmetrech točivého momentu je celkem jisté, že pásové obutí z Touaregu šneka neudělalo.



Kromě kol zůstala veškerá zbývající výbava vozu netknutá, a řidič si tak může i na sněhu užívat reproduktorů Dynaudio, panoramatické střechy, dvouzónové klimatizace, a hlavně vyhřívaných sedaček. Teď už nezbývá, než doufat, že se na síti co nejdříve objeví také nějaké to video.

Zpět na seznam článků

Ico_linkTrvalý odkaz

Kategorie Odkazy