Autoboty a Decepticony čekají posily!

Vložil: jezdite cz v 00:00:00 Kategorie: Novinky

Čer7

 

Nejspíš se nenajde nikdo, koho by zajímaly automobily, a neviděl by alespoň jeden z dílů americké trilogie Transformers. Každé její pokračování přineslo nové sporťáky, a ani neplánovaný čtvrtý díl nevybočí z řady. Tentokrát se budeme moci těšit na Bugatti Veyron a Chevrolet Corvette C7.

Se čtvrtým dílem série se z počátku nepočítalo, a je proto možné, že dějová linka utrpí nějaký ten šrám. Nahrávalo by tomu i obsazení nových herců, originální sestava v čele s Shiou LeBeouf totiž podepsala smlouvu pouze na původní trilogii. O to víc se ovšem producenti snaží okořenit vozový park, ve kterém se na stranu hodných Autobotů přidá Bugatti Veyron Grand Sport a zlé Decepticony podpoří závodní varianta nejnovějšího Chevroletu Corvette. Změna čeká také leadera Autobotů, Optimuse Prime, jehož truck dostane pár výfuků navíc a o něco drsnější výraz.

 



Na každý pád to vypadá, že co se týče obsazení automobilů, čeká na nás skutečná lahůdka. Můžeme tak jen doufat, že jí budou herci a dějová linka filmu stačit.

Zpět na seznam článků

Ico_linkTrvalý odkaz

Kategorie Odkazy