Fox Marketing uvádí - 400 koní pro Nissan Juke S

Vložil: Clark Kent v 19:28:27 Kategorie: Tuning

Led6

 

Není to vůbec tak dlouho, co nám Nissan kousek po kousku předváděl výrobu ostré verze svého modelu Juke, ze kterého se nakonec vyklubalo v podstatě jen o trochu zkrácené GT-R. Juke-R se však bohužel do sériové výroby nechystá, a tak nám (alespoň prozatím) nezbývá nic jiného, než sáhnout po některé z alternativ. A ta dnešní není vůbec špatná.

Autorem Nissanu Juke S je společnost Fox Marketing a jeho oficiální seznámení s veřejností se plánuje na některý z pozdějších měsíců letošního roku. Oproti nissanovskému kříženci s GT-R zůstala verze Fox Marketingu u přeplňované čtyřválcové šestnáctistovky, je ovšem vyšperkovaná ohromným turbem a extrakomplikovaným výfukovým systémem, díky kterému, a teď se opravdu podržte, má v sobě ustájeno na 400 koňských sil. Smíříme-li se s faktem, že se tunerům podařilo poskládat takovou porci kopyt do motoru o objemu 1,6 litru, je celkem pochopitelné, proč jsou za dvacetipalcovými koly ukryty šestipístkové brzdy o průměru takřka 36 centimetrů.


V podobném duchu se nese i zbytek vozu, a to od přepracovaných tlumičů, přes závodní sedačky Yonaka Ronin, až po vnější bodykit se zářivě oranžovým lakem BASF. Jediné co zatím kromě oficiálních fotografií chybí, je cena, tu by ale Fox Marketing s trochou štěstí mohl oznámit ještě před nástupem léta.

Zpět na seznam článků

Ico_linkTrvalý odkaz

Kategorie Odkazy