Galpin Mustang – sedm set koní pro charitu

Vložil: Clark Kent v 23:10:57 Kategorie: Tuning

Pro29

 

Každoroční aukce Barett-Jackson se k nám pomalu blíží, a jako pokaždé se počítá i s nějakou tou aukcí, jejíž výdělek půjde na dobročinné účely. Letos se však máme opravdu na co těšit, na účet charity totiž půjde částka získaná za zbrusu nový Mustang od společnosti Galpin. Sedm set koní pod kapotou a 1000 wattů muziky v kufru, to zkrátka nikomu nemůže znít špatně.

Celý projekt zafinancovala společnost SPX, a tak to bude právě ona, komu bude vedle potenciálního kupce, moci dětská nemocnice St. Jude poděkovat. Ale zpět k vozu. Galpin vybavil svého bílého koně kompresorem Ford Racing a výfukovým potrubím Bassani Performance, díky kterým opravdu disponuje oněmi předeslanými sedmi sty koňskými silami. Taková porce kopyt musí mít samo sebou i pořádné obutí, a tak se Galpin rozhodl vybavit unikátní 21/22“ kola GTR pneumatikami Pirelli a celý vůz zahalil do stejně tak unikátního rudého hávu PPG. Uvnitř Mustangu potom najdeme tisíci wattové repro od společnosti JL Audio a opět, celou řadu jedinečných, avšak blíže nespecifikovaných prvků.


Zatím sice nemáme k dispozici žádnou odhadovanou částku, za kterou by mohl jít vůz z pódia, ale jak už bývá dobrým zvykem charitativních aukcí, měla by výsledná částka podstatně přesáhnout skutečnou hodnotu. Konec konců, děláme to pro děti :)

Zpět na seznam článků

Ico_linkTrvalý odkaz

Kategorie Odkazy