Novitec Rosso 458 Italia – ďáblovo kabrio

Vložil: Clark Kent v 22:59:03 Kategorie: Tuning

Kvě11

 

Novitec Rosso jsou tuningoví specialisté zaměření hlavně na superauta z režie italského Ferrari, tedy na vozy, u nichž nedostatek výkonu nehrozí ani v továrním provedení. Přesto se však najdou tací, kterým standardní porce italských kopyt nestačí, a chtějí sáhnout po něčem ještě silnějším..

Nejnovějším projektem Dánů z Novitecu je kabriolet Ferrari 458 Italia Spyder, k jehož představení by mělo v brzké době dojít v Monaku, nebo případně Abu Dhabi. Co se úprav samotných týče, technici si dali opravdu záležet na tom, aby byl výsledek co nejucelenější, a tak na nás čeká poměrně decentní karbonový bodykit, stavitelný podvozek a nové dvaadvacítky s ultra nízkoprofilovými pneumatikami Pirelli P-Zero. Nešlo tady samozřejmě pouze o agresivnější vzhled, Novitec si stejně tak pohrál i s palubním čtyřapůllitrovým osmiválcem, kterému poskytl nové výfukové potrubí a řídící jednotku, díky čemuž vzrostl výkon vozu na úctyhodných 600 koňských sil a obdobně závratných 570 Newtonmetrů točivého momentu.


Případný majitel dokonce získá nádavkem speciální tlačítko na volant, po jehož stisknutí se otevřou klapky ve výfuku, jeho 458-ička Spyder zapomene na limity hluku v zalidněných oblastech, a začne řvát z plných plic. Ruku na srdce, nevypadá to vůbec špatně :)

Zpět na seznam článků

Ico_linkTrvalý odkaz

Kategorie Odkazy