Obětem povodní pomůže automobilka ŠKODA Auto

Vložil: jezdite cz v 00:00:00 Kategorie: Novinky

Čer20

 



Nedávné povodně si u nás kromě obětí na životech vyžádaly i rozsáhlé materiální škody, které byly vyčísleny na několik miliard korun. Na situaci obratem zareagovala většina dobročinných organizací, za kterými takřka okamžitě následovaly i iniciativy občanů, podnikatelů a velkých společností. Se svou nabídkou přispěchala také ŠKODA Auto, která postiženým povodněmi nabídla hned několik forem pomoci.

Myšlenka vznikla společnou prací automobilky, jejích zaměstnanců a odborů KOVO, které společně vyčlenily celkem tři miliony korun pro zasažené regiony. Kromě toho propůjčila ŠKODA Auto několik desítek automobilů pro přímou pomoc v terénu, které využily další humanitární organizace. Posledním krokem je nabídka bezplatného odtahu a kontroly všech automobilů Škoda, které byly záplavami poškozeny.



V případě následné opravy v autorizovaném servisu mají majitelé nárok na 20% slevu, stejně tak jako na bezplatné zapůjčení náhradního vozidla. Pokud by oprava poškozeného automobilu nebyla možná, nabídne automobilka nákup nového vozu za zvýhodněných podmínek.

Zpět na seznam článků

Ico_linkTrvalý odkaz

Kategorie Odkazy