První oficiální fotografie BMW 4 Series Coupé

Vložil: jezdite cz v 00:00:00 Kategorie: Novinky

Čer18

 



Obdobně jako většina světových automobilek, i německé BMW stále rozšiřuje své řady, aby ke svým modelům přilákalo co největší podíl zákazníků. Jejich nejnovějším přírůstkem bude nová řada 4, která nahradí současnou třídveřovou variantu BMW 3.

Novince se sice již dostalo neoficiálního představení, ale fotografie, které jej provázely byly poplatné pouze tehdejší designové studii. Teprve dnes se nám dostaly do rukou snímky skutečné produkční verze, která se dostane do autosalonů v průběhu příštího roku. Automobil vychází velkou měrou ze stávající řady 3, ale přidává výraznější sportovní a aerodynamické prvky. Celkový dojem tak sice není natolik svébytný, jako u většího BMW 6, ale s klasickým pětidveřovým sedanem si jej (i bez počítání klik) nejspíš nespletete.





Pod kapotou se bude v každém případě nacházet třílitrový benzinový šestiválec z modelu 335i, a je na místě očekávat také drobnější dvoulitrový turbobenzín označený jako 428i. Vsadit si můžete rovněž na pohon všech čtyř kol xDrive a na širokou škálu stupňů výbavy, včetně ostré verze 4M.

Zpět na seznam článků

Ico_linkTrvalý odkaz

Kategorie Odkazy