Ženeva vypráví: BMW ACS5 Schnitzer – královská eM pětka

Vložil: Clark Kent v 21:36:12 Kategorie: Tuning

Bře8

 

Málokterá sportovní odnož některé ze světových automobilek si vydobyla takové renomé, jako divize M bavorského BMW, přičemž na tuto sportovní legendu nedosahuje snad ani všemocné AMG od konkurenčního Mercedesu-Benz. Byly to však právě dva konkrétní vozy, které eMko proslavily – M3 a M5.

My dnes opět zavítáme do Ženevy, kde na nás čeká skvostná M5ka od společnosti AC Schnitzer. Nejde však pouze o přestříkanou tovární verzi s jedním či dvěma spoilery navíc, naopak, konstruktéři si tentokrát dali pořádně záležet a BMW vyšňořili po každé jeho stránce. Z vnějšku mu přibyl nezvyklý modrý matný lak, aerodynamický kit, karbonové lízátko a difuzor a přední nárazník teď také zdobí nová chromová mřížka. MC Schnitzel ovšem nezapomněli ani na takřka čtyřapůllitrovou V8ičku jejíchž 560 koňských sil zvedli o dalších šedesát a navrch jí přidali fešácké gumové polobotky obuté na nových kovaných discích o průměru 21“.


Nejenom že ACS5ka skvěle vypadá, ale se zvýšeným výkonem, novými sportovními tlumiči a aerokitem zcela jistě zaručuje ještě o stupeň lepší svezení než standartní BMW M5. Bohužel je zrovna tak jisté, že stejně tak o nějaký ten stupeň nebo dva popolezla i její cenovka.

Zpět na seznam článků

Ico_linkTrvalý odkaz

Kategorie Odkazy